De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 27 januari 2020

Vacature Docent Beeldende Vorming

Docent Beeldende Vorming
Als docent beeldende vorming kun je je de passie voor het vak overdragen aan onze vmbo-leerlingen. Je kunt omgaan met en inspelen op verschillen tussen leerlingen en zorgt met enthousiasme en creativiteit voor een uitdagende leeromgeving.
 
Je verzorgt de lessen Beeldende Vorming aan onze leerlingen vmbo. Je denkt actief mee met het team hoe jullie het vak verder kunnen blijven ontwikkelen. Je komt te werken op onze vestiging Rotterdam. Je hebt visie op het vak en je weet onze leerlingen te stimuleren. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. 
 
De omvang van de vacature is in totaal 4 kernlessen (van 80 minuten) en 2 flexlessen (van 40 minuten). De vacature ontstaat door het vertrek van een collega. Benoeming is per direct. Benoeming is voor een jaar, bij gebleken geschiktheid en bevoegdheid is er uitzicht op een vaste aanstelling. Bekijk het informatie en een animatiefilmpje over flexonderwijs op onze website.
Lees verder

Directeur

We zoeken voor onze school een enthousiaste en betrokken directeur, die zich optimaal in wil zetten voor het kind en het onderwijs. Je hebt een duidelijke onderwijsvisie, je kunt goed leidinggeven en samenwerken en je weet waar je met de school naartoe wilt.

De Triangel, in de wijk Corpus den Hoorn in Groningen, is een basisschool voor kinderen van christelijke ouders. Op De Triangel staat leven in het licht van Gods liefde centraal. Vanuit die liefde willen we kinderen zo goed mogelijk voorbereiden op de toekomst. Elk kind is uniek en verdient een veilige omgeving waarin het zichzelf kan zijn. Het team van De Triangel zet zich vol passie hiervoor in, zodat ieder kind zich welkom en geliefd voelt op onze school.

Op De Triangel willen we de nieuwsgierigheid van kinderen prikkelen en een onderzoekende houding stimuleren. Naast het ontwikkelen van cognitieve kennis, vinden we het belangrijk om kinderen vaardigheden aan te leren zoals leren samenwerken, bevorderen van zelfstandigheid, het ontwikkelen van doorzettingsvermogen en leren reflecteren. We vinden het erg belangrijk om zoveel mogelijk met ouders samen te werken om kwalitatief goed onderwijs te bieden.

Lees verder