De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 31 januari 2020

Vacature Docent maatschappijleer, 1e graads

Docent maatschappijleer, 1e graads

Je verzorgt de lessen maatschappijleer aan onze leerlingen in havo-4 en vwo-5. Je denkt actief mee met het team hoe jullie het vak verder kunnen blijven ontwikkelen. Je komt te werken op onze vestiging Rotterdam. Je hebt visie op het vak en je weet onze leerlingen te stimuleren. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

De omvang van de vacature is 2 kernlessen (80 minuten) en 1 flexles (40 minuten). De vacature is ontstaan door ruimte in de formatie. Het betreft een tijdelijke benoeming (februari 2020 t/m 31 juli 2020), bij gebleken geschiktheid en bevoegdheid is er uitzicht op een vaste aanstelling. Bekijk het informatie en een animatiefilmpje over flexonderwijs op onze website.

Lees verder

Secretaresse College van Bestuur (m/v)

In verband met het vertrek van de secretaresse voor de bestuurder ontstaat er met ingang van 1 mei a.s. een vacature voor secretaresse College van Bestuur. De secretaresse ondersteunt de bestuurder in alle voorkomende werkzaamheden. 

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn: het ondersteunen van de bestuurder met planning en organisatie van zijn werkzaamheden door het bijhouden van de agenda, het maken, plannen en beheren van afspraken. Het voorbereiden en organiseren van vergaderingen, de verslaglegging van diverse overleggen waaronder het overleg met de Raad van Toezicht, het directeurenoverleg, het overleg met de MR. Voorbereiding en afhandeling van documenten zoals brieven, jaarverslagen, correspondentie enzovoort.

  • Post en mailbehandeling en het signaleren van urgentie in de afhandeling van post en mail;
  • Het beheren en bewaken van de agenda en het tijdig opstellen van vergaderplanningen voor de diverse overleggen;
  • Het organiseren en voorbereiden van vergaderingen en bijeenkomsten waaronder het overleg met de Raad van Toezicht, het directeurenoverleg, het overleg met de stafhoofden, de MR en andere groepen.
  • Verslaglegging én opvolging van afspraken en acties volgend uit de diverse overleggen;
  • Het voorbereiden en organiseren van managementdagen etc.;
  • Het incidenteel secretarieel ondersteunen van stafhoofden;
  • Het organiseren, voorbereiden en corrigeren van documenten zoals beleidsdocumenten, jaarverslagen, correspondentie etc;
  • Het up-to-date houden van archivering.
Lees verder