De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 27 januari 2020

Vacature Docent Nederlands

Docent Nederlands

Met ingang van 27 januari 2020 zijn wij op zoek naar een docent Nederlands, die lessen verzorgt aan leerlingen van de bovenbouw VMBO en Havo VWO klas 3, op onze locatie in Enschede. Het gaat om een tijdelijke vacature voor 2 tot 10 lesuren.

Ook geinteresseerden in een deel van de totale vacature worden van harte uitgenodigd te solliciteren. Er zijn 2 lesuren die gegeven worden aan examenklassen.

Lees verder

Invalleerkrachten - meer les, minder stress

CorDeo scholengroep is op zoek bevlogen leerkrachten die gemotiveerd zijn goed les te geven en zichzelf te ontwikkelen. Flexibiliteit en werken naar behoefte zijn belangrijk. CorDeo Scholengroep kiest ervoor om vervangingen (ziekte/verlof) met eigen personeel in te vullen. 

Uniek in onze arbeidsvoorwaarden: ben je 5 dagen per week beschikbaar als invalkracht, dan bieden wij je een lease-auto aan. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-PO.

Lees verder