De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 27 januari 2020

Vacature Leerkracht groep 4-5

Leerkracht groep 4-5

Het bestuur van CBS de Goede Herder te Wapenveld zoekt met ingang van 1 maart tot aan juli 2020 voor de maandag en dinsdag een enthousiaste leerkracht voor groep 4-5. Het gaat om een zwangerschapsvervanging.

CBS De Goede Herder is een christelijke basisschool met een fijn leerklimaat waar ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen. Oog voor iedereen vanuit de Liefde van God staat bij ons centraal. De Goede Herder is een basisschool met ongeveer 80 leerlingen. 

Onze school gaat uit van de Hervormde Schoolvereniging te Wapenveld. Deze vereniging zal per 1 januari 2020 aansluiten bij scholengroep IJsselrijk waarbinnen gezamenlijk personeelsbeleid wordt gevoerd. 

Lees verder

Leerkracht instroomgroep

Op de open christelijke basisschool Wereldwijs zijn wij op zoek naar enthousiaste leerkracht voor de instroomgroep. Wij zijn een school met een open christelijke identiteit met oog voor kinderen, ouders en elkaar. CBS Wereldwijs maakt deel uit van Stichting Cambium.

  • Wij werken met model ZES;
  • Wij zetten Co√∂peratief Leren en MI structureel in;
  • Onze school wordt bezocht door ongeveer 250 kinderen;
  • Wij vormen een lerend en enthousiast team. 
Lees verder