De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 27 januari 2020

Vacature Leerkracht groep 6

Leerkracht groep 6

Wij zijn per 1 januari 2020 op zoek naar een enthousiaste collega voor groep 6 van onze school, die graag mee wil werken aan de ontwikkeling van onze nieuwe visie. Je bent kritisch, nieuwsgierig en hebt een lerende houding. Je bent bij voorkeur op donderdag en vrijdag beschikbaar. Uitbreiding van benoeming tot 1,0 fte is bespreekbaar, evenals inzet in een andere groep in de midden- of bovenbouw. 

De Schakel is een protestants christelijke basisschool in het prachtige en centraal gelegen dorp Vinkeveen, met circa 130 leerlingen. De school kent een 'open' toelatingsbeleid. Onderwijsinhoudelijk focust De Schakel op 'zorg en aandacht'. Dat uit zich in kleine (enkele) groepen en ruime aanvullende formatie voor individuele- en groepsbegeleiding. De Schakel heeft ook een PLUS-groep en Peutergroep.

In dit schooljaar 2019-2020 maakt De Schakel een ontwikkelingsvisie naar een Christelijk Integraal Kind Centrum, met een bijpassend (nieuw) onderwijskundig concept, waarvoor ook de school wordt uitgebreid.

Lees verder

Docent Frans

Met ingang van 1 januari 2020 zijn wij op zoek naar een docent Frans, die lessen verzorgt aan leerlingen van de onderbouw van TL en HV op onze locatie in Hardenberg. Het gaat om 8 – 10 lesuren.

Ook als je (nog) niet in het bezit bent van deze bevoegdheid of de overstap naar het onderwijs overweegt, nodigen we je van harte uit om te reageren. 

Lees verder