De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 27 januari 2020

Vacature Leerkracht instroomgroep

Leerkracht instroomgroep

In verband met de start van een instroomgroep vanaf 2 maart 2020  zijn wij op zoek naar een leerkracht die vanuit een passie voor kinderen en onderwijs wil werken in onze instroomgroep op maandag, dinsdag en donderdag. De Triangel is een gereformeerde basisschool in Ede met een betrokken oudergroep en circa 210 leuke en nieuwsgierige kinderen. Wij leven en leren in de wetenschap dat we geliefde kinderen van God zijn.

In de onderbouw werken we volgens de principes van het ontwikkelingsgericht onderwijs. Een veilige pedagogisch klimaat vinden wij voor onze kinderen erg belangrijk. We werken daarom groepsgericht en met de Kanjertraining.

Lees verder

Docent Nederlands

Je verzorgt de lessen Nederlands aan onze leerlingen havo/vwo onder- en bovenbouw. Je denkt actief mee met het team hoe jullie het vak verder kunnen blijven ontwikkelen. Je komt te werken op onze vestiging Rotterdam. Je hebt visie op het vak en je weet onze leerlingen te stimuleren. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

De omvang van de vacature is 5 kernlessen (80 minuten) en 4 flexlessen (40 minuten). De vacature is ontstaan door zwangerschapsvervanging. Het betreft een tijdelijke benoeming, bij gebleken geschiktheid en bevoegdheid is er uitzicht op een vaste aanstelling.

Bekijk het informatie en een animatiefilmpje over flexonderwijs op onze website.

Lees verder