De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 27 januari 2020

Vacature Onderwijsondersteuner VO

Onderwijsondersteuner VO

Met ingang van 13 januari 2020 zijn wij op zoek naar een Onderwijsondersteuner op onze vestiging in Enschede. Als gevolg van onze visie om onderwijs steeds verder te personaliseren vanuit verschil en samenhang, zijn we op onze school volop in beweging. Het vertrouwde klassikaal frontale onderwijs maakt steeds meer plaats voor micro-instructies en zelfverantwoordelijk werken. Het is onze overtuiging dat jongeren daar goed hun verantwoordelijkheid voor leren kunnen nemen, als zij goed begeleid worden in hun keuzevrijheid.

Als Onderwijsondersteuner (B) zijn je werkzaamheden o.a.:

  • Je begeleidt leerlingen die extra hulp en individuele begeleiding nodig hebben bij schoolopdrachten, onderzoek, werkstukken en/of het ontwikkelen van benodigde vaardigheden hiervoor;
  • Je geeft de leerlingen gerichte feedback op hun werk;
  • Je signaleert knelpunten in de uitvoering van de werkzaamheden en doet hiervoor verbetervoorstellen aan de docent;
  • Je werkdagen zijn op woensdag en vrijdag.
Lees verder

Docent Biologie
Je verzorgt de lessen biologie aan onze leerlingen vmbo (bk en tl) en havo/vwo. Je denkt actief mee met het team hoe jullie het vak verder kunnen blijven ontwikkelen. Je komt te werken op onze vestiging Rijswijk. Je hebt visie op het vak en je weet onze leerlingen te stimuleren. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. 
 
De omvang van de vacature is in totaal 7 kernlessen (van 80 minuten) en 3 flexlessen (van 40 minuten). De vacature is tijdelijk ter vervanging van zwangserschapsverlof voor de periode van half/eind maart tot en met 15 juli 2020.
 
Bekijk het informatie en een animatiefilmpje over flexonderwijs op onze website.
Lees verder