De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 6 februari 2020

Vacature Pedagogisch medewerker

Pedagogisch medewerker

Voor onze BSO-locaties in Leeuwarden en Drachten zoeken wij flexibele invalkrachten voor de functie van pedagogisch medewerker. Je ontvangt de kinderen iedere dag met een glimlach en draagt actief bij aan hun ontwikkeling. Je draagt bij aan de christelijke, gereformeerde identiteit van de scholen waarin de locaties gevestigd zijn.

  • Je verwondert ouders met een proactieve en vriendelijke houding;
  • Je vindt het een uitdaging om kinderen iedere dag te laten groeien in hun talenten;
  • Je krijgt energie van samenwerken met collega's en je weet dat je samen meer bereikt dan alleen.

Als medewerker van Prokino lever je vanuit jouw persoonlijkheid en expertise een bijdrage aan het perspectief en de ontwikkeling van onze kinderen. Wij werken met meer dan 1.700 enthousiaste en betrokken collega's op bijna 170 locaties door heel Nederland. Kijk voor meer informatie op www.prokino.nl.

Lees verder

Docent Biologie
Je verzorgt de lessen biologie aan onze leerlingen vmbo (bk en tl) en havo/vwo. Je denkt actief mee met het team hoe jullie het vak verder kunnen blijven ontwikkelen. Je komt te werken op onze vestiging Rijswijk. Je hebt visie op het vak en je weet onze leerlingen te stimuleren. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. 
 
De omvang van de vacature is in totaal 7 kernlessen (van 80 minuten) en 2  vaklessen (van 40 minuten). De vacature is tijdelijk ter vervanging van zwangerschapsverlof voor de periode van half/eind maart tot en met 15 juli 2020.
 
Bekijk het informatie en een animatiefilmpje over flexonderwijs op onze website.
Lees verder