De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 11 mei 2020

Vacature Docent Geschiedenis

Docent Geschiedenis

Je verzorgt de lessen geschiedenis aan onze leerlingen havo/vwo bovenbouw. Je denkt actief mee met het team hoe jullie het vak verder kunnen blijven ontwikkelen. Je komt te werken op onze vestiging Rotterdam. Je hebt visie op het vak en je weet onze leerlingen te stimuleren. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. 

De omvang van de vacature is 11 kernlessen (80 minuten) en 4 flexlessen (40 minuten). De vacature is ontstaan door pensionering  van een van onze collega's. Het betreft een tijdelijke benoeming, bij gebleken geschiktheid en bevoegdheid is er uitzicht op een vaste aanstelling. Bekijk het informatie en een animatiefilmpje over flexonderwijs op onze website. 

Lees verder

Docent Economie

Je verzorgt de lessen economie aan onze leerlingen havo/vwo bovenbouw. Je denkt actief mee met het team hoe jullie het vak verder kunnen blijven ontwikkelen. Je komt te werken op onze vestiging Rotterdam. Je hebt visie op het vak en je weet onze leerlingen te stimuleren. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. 

De omvang van de vacature is in totaal 7 kernlessen (80 minuten) en 2 flexlessen (waarvan 1 vakles en 1 werkles van 40 minuten). De vacature ontstaat door het vertrek van een van onze collega's. Het betreft een tijdelijke benoeming, bij gebleken geschiktheid en bevoegdheid is er uitzicht op een vaste aanstelling. Bekijk het informatie en een animatiefilmpje over flexonderwijs op onze website. 

Lees verder