De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 15 mei 2020

Vacature Docent Natuurkunde en NASK1

Docent Natuurkunde en NASK1

Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een docent Natuurkunde en NASK 1, die lessen Natuurkunde verzorgt aan leerlingen van de onderbouw van Havo Vwo en NASK1 aan TL 2,3 en 4 leerlingen op onze locatie in Hardenberg. Het gaat om 0,4 - 0,8 fte.

Lees verder

Docent Nederlands

Mbo Menso Alting Zwolle is een dynamisch, kleinschalig mbo met een prettige werksfeer. Wij leiden studenten op tot professionals op mbo-niveau. Zodanig dat zij oprecht betrokken zijn bij hun vak, hun vak verstaan én aandacht hebben voor de mensen met wie ze in aanraking komen. Vanuit ons geloof in God willen wij ons werk elke dag betekenis geven. Dit houdt voor ons in dat ook studenten mogen ontdekken hoe zij van betekenis kunnen zijn in hun omgeving.

Onze kernwaarden hierbij zijn 'persoonlijk, betrokken en gepassioneerd'. Dit cursusjaar bezoeken meer dan 900 studenten onze school.

Wat ga je doen?

Voor onze studenten zijn we op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands. Als betrokken docent ben je als geen ander op zoek naar het steeds opnieuw verbinden van jouw vak en vakkennis naar de realiteit van de beroepen waarvoor wij opleiden. Daarnaast weet je goed in te schatten wat het lesgeven bij ons van je vraagt. Je bent een kei in het persoonlijk begeleiden van een diverse doelgroep met diverse achtergronden en leeftijdscategorie√ęn.

Wanneer jij dit ook nog weet te combineren met een gezonde dosis passie voor je vak, dan ben jij onze kandidaat.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Verzorgen van theorielessen voor in ieder geval de maandag en de vrijdag;
  • Begeleiden van groepen studenten en individuele studenten;
  • Het ontwikkelen van lessen, lesinhoud en het vak Nederlands in het algemeen;
  • Examinering.
Lees verder