De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 18 mei 2020

Vacature Docent Wiskunde, 1e graads

Docent Wiskunde, 1e graads

Je verzorgt de lessen wiskunde aan onze leerlingen havo/vwo bovenbouw. Je denkt actief mee met het team hoe jullie het vak verder kunnen blijven ontwikkelen. Je komt te werken op onze vestiging Rotterdam. Je hebt visie op het vak en je weet onze leerlingen te stimuleren. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

De omvang van de vacature is ca. 8 kernlessen (80 minuten) en ca. 4 flexlessen (40 minuten). De vacature ontstaat door het vertrek van een van onze collega's. Het betreft een tijdelijke benoeming per 1 augustus 2020, bij gebleken geschiktheid en bevoegdheid is er uitzicht op een vaste aanstelling.

Lees verder

Docent Wiskunde, 2e graads

Je verzorgt de lessen wiskunde aan onze leerlingen vmbo/havo/vwo. Je denkt actief mee met het team hoe jullie het vak verder kunnen blijven ontwikkelen. Je komt te werken op onze vestiging Rotterdam. Je hebt visie op het vak en je weet onze leerlingen te stimuleren. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

De omvang van de vacature is ca. 6 kernlessen (80 minuten) en ca. 3 flexlessen (40 minuten). De vacature ontstaat door het vertrek van een van onze collega's. Het betreft een tijdelijke benoeming per 1 augustus 2020, bij gebleken geschiktheid en bevoegdheid is er uitzicht op een vaste aanstelling.

Lees verder