De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 18 mei 2020

Vacature Docent Wiskunde

Docent Wiskunde

Met ingang van het nieuwe cursusjaar 2020-2021 ontstaat er op de vestiging Meppel binnen het vmbo een vacature voor een docent Wiskunde. Het betreft 1,0 fte. Ook als je interesse hebt in een deel van de vacature, nodigen we je van harte uit om te reageren.

Lees verder

Docent Biologie

Je verzorgt de lessen biologie aan onze leerlingen havo/vwo bovenbouw. Je denkt actief mee met het team hoe jullie het vak verder kunnen blijven ontwikkelen. Je komt te werken op onze vestiging Rotterdam. Je hebt visie op het vak en je weet onze leerlingen te stimuleren. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. 

De omvang van de vacature is ca. 6,5 kernles (80 minuten) en ca. 3 flexlessen (40 minuten) voor havo/vwo-bovenbouw. De vacature kan eventueel uitgebreid worden tot 1,0 fte met lesuren in de onderbouw (in totaal zou het dan worden: ca. 12 kernlessen en ca. 6 flexlessen)

De vacature ontstaat door het vertrek van een van onze collega's. Het betreft een tijdelijke benoeming, bij gebleken geschiktheid en bevoegdheid is er uitzicht op een vaste aanstelling. 

Bekijk het informatie en een animatiefilmpje over flexonderwijs op onze website. 

Lees verder