De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 25 mei 2020

Vacature Leerkracht groep 3

Leerkracht groep 3

Open Christelijke basisschool Jan Jaspers zoekt met ingang van schooljaar 2020-2021 een enthousiaste leerkracht voor groep 3 (WTF 1,0). 

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • het voorbereiden, aanbieden en evalueren van onderwijs aan een groep leerlingen;
  • het zorgdragen voor een inzichtelijk en kwalitatief goede leerlingondersteuning door handelingsgericht en opbrengstgericht te werken;
  • het bijdragen aan de ontwikkeling van de school. 

Jan Jaspers, een veilige plek om te groeien.
Wij zijn een school met ruim 200 leerlingen en onze school heeft een open christelijke identiteit. Een veilig schoolklimaat en goed, eigentijds onderwijs, dat is waar wij voor gaan. Wij hebben oog voor ieder kind, voor ouders en voor elkaar. We zijn een Kanjerschool en gebruiken daarom actief de kanjertaal. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen al vroeg in aanraking komen met de Engelse taal en deze leren spreken en verstaan. Engels is dan ook een speerpunt van onze school. Eigentijds onderwijs betekent dat we volop aandacht besteden aan kennis en vaardigheden die onze leerlingen nodig hebben voor het begrijpen van en deelnemen aan de wereld van vandaag en morgen. De Jan Jaspers maakt deel uit van Stichting Cambium

Lees verder

Docent Groen en Dier

Binnen de vestiging in Zwolle zijn we op zoek naar een docent Groen en Dier, die met ingang van het schoolseizoen 2020-2021 zou willen starten. Het gaat om 10 lesuren Groen en Dier binnen de praktijkroute op het Greijdanus. We zijn op zoek naar een (ervaren) docent die zijn of haar expertise tevens wil gebruiken om een goede leerlijn op te zetten.

Lees verder