De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 13 mei 2020

Vacature Leerkracht(en) middenbouw

Leerkracht(en) middenbouw

Voor groep 6 van onze school en voor groep 3 zoeken wij met ingang van het nieuwe schoolseizoen nieuwe bevoegde collega's. De Elimschool is een basisschool met ongeveer 180 kinderen, verdeeld over acht groepen. De Elimschool valt onder de Vereniging Protestants Christelijk Primair Onderwijs in Nieuwerkerk aan den IJssel (PCPONWK).

Het betreft

  • een leerkracht voor groep 6 voor 0,6 wtf (ma-di-wo) voor onbepaalde tijd (vast);
  • een leerkracht voor groep 3 voor 0,6 wtf (ma-di-wo) in verband met zwangerschapsverlof.
Lees verder

Docent Muziek

Greijdanus, vestiging Zwolle is voor het cursusjaar 2020/2021 op zoek naar een docent Muziek die lessen verzorgt aan leerlingen van de onderbouw van de havo op onze locatie in Zwolle. Ook lessen in de bovenbouw van havo/vwo behoren tot de mogelijkheden.

Daarnaast is het mogelijk om op allerlei muzikale gebieden te participeren en leiding te nemen. Te denken valt aan De Grote Avond, het schoolkoor en het schoolorkest met (buitenlandse) reizen. Met andere woorden: een school waar je je muzikaal volledig kunt uitleven en je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten!

Tenslotte: het uitvoering geven aan mentoraat behoort eveneens tot de mogelijkheden. De benoeming zal in dat geval 0,8 wtf zijn.

Lees verder