De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 1 juli 2020

Vacature Onderwijsassistent groep 3, 4

Onderwijsassistent groep 3, 4

Wij zoeken voor GBS De Schakel in Dronten een enthousiaste en creatieve onderwijsassistent die gestructureerd kan werken. Je hebt passie heeft voor het onderwijs en voor de ontwikkeling van kinderen. Je bent bereid samen te werken met de leerkracht en neemt in de communicatie zelf initiatief. Je ondersteunt bij onderwijsinhoudelijke taken en vindt het leuk individuele leerlingen of groepjes leerlingen te begeleiden. Toezicht houden tijdens de les, pauzes en het spel en assisteren bij het samenwerken van leerlingen tijdens klassikale momenten, maar ook in zelfstandig werken, hoort ook bij je werkzaamheden.

Lees verder

Docent Engels, 2e graads

Je verzorgt de lessen Engels aan onze leerlingen havo/vwo en daarnaast ook een aantal lessen aan onze leerlingen vmbo.

Je denkt actief mee met het team hoe jullie het vak verder kunnen blijven ontwikkelen. Je komt te werken op onze vestiging Rotterdam. Je hebt visie op het vak en je weet onze leerlingen te stimuleren. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

De omvang van de vacature is in totaal ca. 6 kernlessen à 80 minuten en een aantal flexlessen à 40 minuten. De vacature is voor een jaar met mogelijk uitzicht op vast bij gebleken geschiktheid en opleiding. De vacature onstaat door het vertrek van een van onze collega's. 

Lees verder