De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 27 augustus 2020

Vacature Medewerker Decanaat

Medewerker Decanaat

Per direct zoeken we een medewerker Decanaat voor 8 uren per week, voor het gehele schoolseizoen. Daarnaast zoeken we van december 2020 t/m maart 2021 een medewerker Decanaat voor 24 uur per week. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die beide vacatures kan invullen, maar reacties op één van beide vacatures is ook welkom.

Als medewerker Decanaat heb je als belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Begeleiden en adviseren van leerlingen met betrekking tot hun (school) loopbaan; 
  • Het voeren van gesprekken en het begeleiden van het LOB (Loopbaan Oriëntatie Begeleiding) traject;
  • Adviseren over profiel- en studiekeuze en het organiseren van LOB activiteiten;
  • Zorgdragen voor de voorlichting.
Lees verder

Leerkracht(en)

Kom in de klas! Een prachtig vak! Spreekt het je aan om bij ons te werken? Wij leren toekomstige collega's met een PABO-diploma graag kennen. Meer weten over werken bij NoorderBasis

Indien je in het verleden een PABO-opleiding hebt afgerond, maar een tijdje niet in het onderwijs hebt gewerkt, nodigen wij je ook van harte uit om te reageren. Ook wanneer je studerend bent voor je PABO-diploma, komen we graag met je in contact. We leren graag van jou en we delen graag onze kennis!

NoorderBasis is een vereniging met 33 (basis)scholen in Noord-Nederland. We willen ons op onze scholen inzetten om de talenten die kinderen van God hebben gekregen, te ontwikkelen. Vanzelfsprekend leren we de kinderen binnen hun vermogens rekenen en schrijven. Daarnaast leren we hen kennismaken met en zich verwonderen over Gods schepping en de wereld om hen heen. Door boeiend onderwijs aan te bieden, kunnen we hen toerusten voor de periode na de basisschool: het vervolgonderwijs, en hun verdere leven.

Lees verder