De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 25 september 2020

Vacature Docent Geschiedenis

Docent Geschiedenis

Guido zoekt met ingang van 1 november 2020 een enthousiaste en ambitieuze docent geschiedenis! Je geeft de meeste uren in de onderbouw van HAVO/VWO. Ben je gericht op ontwikkeling van de leerling en van jezelf, wil jij je vakkennis inzetten voor onderwijs en vorming, enthousiast meedraaien binnen een van de teams, kortom: werken aan christelijk onderwijs dat past bij leerlingen van nu? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Leerkracht(en)

Vanwege de verhuizing van een collega bieden we jou een uitdagende baan aan in de onderbouw of middenbouw van onze school voor minimaal twee dagen, meer uren in overleg. Ben je ge├»nteresseerd, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Basisschool Kleurrijk is gesitueerd in een rustige groene wijk van Waddinxveen. Ons gebouw is recent gerenoveerd en modern ingericht. Ons motto 'Samen leren, geloven en groeien' dragen we met passie uit. Wij werken vanuit ons geloof in God en zijn dankbaar dit iedere dag met de kinderen te mogen delen. De leerkrachten zijn professionals, zij worden ondersteund door onderwijsassistenten. Er heerst een veilig pedagogisch klimaat, en ons motto is dat ieder kind zich thuisvoelt bij ons. 

Typerend voor onze school

  • Onze identiteit is zichtbaar en voelbaar;
  • Relatie met de leerling;
  • Unieke samenwerking in groep 1, 2 en 3;
  • Een veilig pedagogisch klimaat;
  • Samenwerken.
Lees verder