De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 1 september 2020

Vacature Docent Natuur-/scheikunde 2e graad, 0,6 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)

Docent Natuur-/scheikunde 2e graad, 0,6 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)
Maarten van Rossem | Arnhem | Maarten van Rossem is met ingang van op zoek naar een Docent Natuur-/scheikunde 2e graad, 0,6 FTE (regulier, nieuwe schooljaar).
Lees verder

Docent Duits (Rietveld)
Samenwerking Doetinchem | Doetinchem | Het Rietveld Lyceum zoekt een ondernemende docent Duits voor vervanging zwangerschapsverlofBinnen het cluster 'Samenwerking Doetinchem' ontstaat per 26 oktober 2020 een vacature. Wij zoeken een : Ondernemende docent Duits 2e graads voor 21 lesuren Het betreft een tijdelijke vacature wegens vervanging zwangerschapsverlof. De voorlopige einddatum is 9 februari 2021. Rietveld Lyceum Werken bij het Rietveld Lyceum betekent werken in een schoolorganisatie waarin professionals, samen met de collega's van het Ludger College en het Ulenhof College, twee andere vo scholen in Doetinchem, toewerken naar twee nieuw te formeren scholen. Zie voor nadere informatie: http://www.achterhoekvo.nl/Samenwerken/samenwerkingdoetinchem/page.aspx/157. Op professionele wijze werken wij aan een uitdagende en ondernemende leeromgeving voor onze leerlingen.
Lees verder