De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 30 september 2020

Vacature Docent Nederlands, 1e graads

Docent Nederlands, 1e graads

Je verzorgt de lessen Nederlands aan onze leerlingen havo/vwo-bovenbouw. 

Je denkt actief mee met het team. Je komt te werken op onze vestiging Rotterdam. Je hebt visie op het vak en je weet onze leerlingen te stimuleren. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

De omvang van de vacature betreft ca. 0,4-0,5 fte. Je werkt op maandag t/m donderdag. Het gaat om 6-8 kernlessen (exclusief vaklessen). We werken met kernlessen van 80 minuten en van 40 minuten. De vacature is tijdelijk in verband met vervanging ziekte en per direct. 

Lees verder

Docent LO, 1e graads

Je verzorgt de lessen LO aan onze leerlingen havo/vwo onder- en bovenbouw. Je denkt actief mee met het team. Je komt te werken op onze vestiging Rotterdam. Je hebt visie op het vak en je weet onze leerlingen te stimuleren. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

De omvang van de vacature betreft ca. 0,5 fte. Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Het gaat om 9-10,5 kernlessen. We werken met kernlessen van 80 minuten en vaklessen van 40 minuten. De vacature is tijdelijk in verband met vervanging wegens ziekte en per direct.

Lees verder