De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 24 september 2020

Vacature Onderwijsondersteuner VO

Onderwijsondersteuner VO

Als aanvulling op ons team zijn wij per direct op zoek naar een Onderwijsondersteuner op onze vestiging in Enschede. Als gevolg van onze visie om onderwijs steeds verder te personaliseren vanuit verschil en samenhang, zijn we op onze school volop in beweging. Het vertrouwde klassikaal frontale onderwijs maakt steeds meer plaats voor micro-instructies en zelfverantwoordelijk werken. Het is onze overtuiging dat jongeren daar goed hun verantwoordelijkheid voor leren kunnen nemen, als zij goed begeleid worden in hun keuzevrijheid.

Het betreft een totale vacature omvang van 0,76 fte, maar ook als je interesse hebt in een deel van de vacature, nodigen we je uit om te reageren.

Als Onderwijsondersteuner (D) zijn je werkzaamheden o.a.:

  • Je ontwikkelt op basis van de vastgestelde leerlijn met doelen en resultaten een programma voor de invulling en uitvoering van de lessen, afgestemd op de capaciteiten van leerlingen;
  • Je legt je programma voor aan de docent en bespreekt specifiek de pedagogische en didactische aspecten;
  • Je verzorgt lessen, in samenspraak met de docent, aan leerlingen en grotere groepen leerlingen;
  • Je begeleidt leerlingen binnen VMBO klas 1-4 en HV 1-3, die extra hulp en individuele begeleiding nodig hebben bij schoolopdrachten, onderzoek, werkstukken en/of het ontwikkelen van benodigde vaardigheden hiervoor;
  • Je controleert het werk van de leerlingen en geeft hen daarop gerichte feedback;
  • Je signaleert knelpunten in de uitvoering van de werkzaamheden en doet hiervoor verbetervoorstellen en verwerkt deze in het programma;
  • Ontwikkelen van toetsen en de afname hiervan.
Lees verder

Leerkracht groep 1/2

De kleutergroep op CBS De Parel in Wapenveld zoekt met ingang van 26 oktober 2020of eerder een enthousiaste leerkracht voor groep 1/2 (donderdag en vrijdagochtend, samen 0,3875 fte).

CBS De Parel is een christelijke basisschool met een fijn leerklimaat waar ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen. Vanuit de Liefde van God hebben wij een hart voor elkaar. Samen leren staat centraal, zowel voor de kinderen als voor ons schoolteam. De Parel is een basisschool met ongeveer 180 leerlingen.

Lees verder