De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 9 oktober 2020

Vacature Docent Maatschappijleer/Maatschappijkunde

Docent Maatschappijleer/Maatschappijkunde

Per november (0,61 wtf) en per januari (0,46 wtf) zijn wij op zoek naar één of twee docenten Maatschappijleer/Maatschappijkunde, die lessen verzorgen aan leerlingen in de bovenbouw van het vmbo op onze vestiging in Zwolle. Het gaat om een tijdelijke vacature tot de zomervakantie van 2021. Voor een deel betreffen het examenklassen, waardoor vanaf 17 april 2021 de hoeveelheid lessen kleiner wordt en het vak Maatschappijkunde resteert.

Het is mogelijk om één van de delen van deze vacature in te vullen, of voor een fulltime benoeming te solliciteren.

Lees verder

Leerkrachten Bovenbouw

SBO De Cirkel is een fijne, kleinschalige school voor speciaal basisonderwijs voor circa 60 leerlingen met een regiofunctie rond Rotterdam.
We zijn dringend op zoek naar leerkracht(en) bovenbouw en sport en bewegen voor een periode van een half jaar (mogelijk langer) voor onze school.

Wij zien onze school als 'een oefenplaats', waarbij leren door te doen belangrijk is. Wij werken met een onder- en bovenbouwunit. Helaas hebben wij te maken gekregen met personele onderbezetting door het lerarentekort. Daardoor zijn wij heel dringend op zoek naar leerkrachten die met passie willen lesgeven. Het gaat om de bovenbouw en voor bewegingsonderwijs. Het gaat om meerdere dagen, gedurende een lange periode.

Lees verder