De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 1 oktober 2020

Vacature Docent Nederlands

Docent Nederlands

Voor de periode van eind november 2020 tot het einde van het huidige schoolseizoen zoeken we een docent Nederlands voor het verzorgen van lessen aan leerlingen in de onder- en bovenbouw van de havo (klassen 3/4), onderbouw vwo (klas 3). Het aanbieden van een KWT-uur (keuze-werk-tijd) is optioneel. In totaal gaat het om 18-22 lesuren.

Het betreft een tijdelijke vacature, ter vervanging van collega's. Mocht je (deels) eerder beschikbaar zijn dan november 2020, dan vormt dat zeker een pré!

Lees verder

Leerkracht groep 4

In verband met een zwangerschapsverlof zijn wij voor ons Kindcentrum Aquamarijn in Zwolle op zoek naar een leerkracht voor groep 4 per 19 oktober 2020. Je werkdagen zijn woensdag om de week, donderdag en vrijdagmorgen. De omvang qua werktijdsfactor is in overleg vast te stellen.

Kindcentrum Aquamarijn is een plek voor opvang en onderwijs in het centrum van Zwolle. Wij geloven dat de veelkleurige en diverse schepping een afspiegeling is van Gods grootheid. Wij beloven dat we elk kind en ook elke medewerker erkenning en ruimte geven om zich te ontwikkelen. Wij stimuleren eigenheid en ontwikkeling in verbinding met elkaar.

Lees verder