De onderwijsvacaturebank met vacatures basisonderwijs, vacatures voortgezet onderwijs, vacatures primair onderwijs en vacatures in het mbo, hbo en wo. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 14 oktober 2020

Vacature Leerkracht instroomgroep

Leerkracht instroomgroep

Open Christelijke basisschool Jan Jaspers zoekt met ingang van 04 januari 2021 t/m 31 juli 2021 een enthousiaste leerkracht voor de instroomgroep (WTF 1,0). 

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • het voorbereiden, aanbieden en evalueren van onderwijs aan een groep leerlingen;
  • het zorgdragen voor een inzichtelijk en kwalitatief goede leerlingondersteuning door handelingsgericht en opbrengstgericht te werken;
  • het onderhouden van contacten met ouders, collega's en externen;
  • het bijdragen aan de ontwikkeling van de school, onder andere door vergaderingen. 

Jan Jaspers, een veilige plek om te groeien.
Wij zijn een school met ruim 200 leerlingen en onze school heeft een open christelijke identiteit. Een veilig schoolklimaat en goed, eigentijds onderwijs, dat is waar wij voor gaan. Wij hebben oog voor ieder kind, voor ouders en voor elkaar. We zijn een Kanjerschool en gebruiken daarom actief de kanjertaal. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen al vroeg in aanraking komen met de Engelse taal en deze leren spreken en verstaan. Engels is dan ook een speerpunt van onze school.
Eigentijds onderwijs betekent dat we volop aandacht besteden aan kennis en vaardigheden die onze leerlingen nodig hebben voor het begrijpen van en deelnemen aan de wereld van vandaag en morgen. De Jan Jaspers maakt deel uit van Stichting Cambium

Lees verder

Leerkracht groep 1/2

Op de Calvijnschool is per 1 januari plek voor een kleuterleerkracht voor 0,4813 fte (woensdag t/m vrijdag). De Calvijnschool werkt in de onderbouw met thema's, waarbij de leerlingen zoveel mogelijk betrokken worden. We zoeken iemand die zelfverzekerd en vrolijk voor de klas staat. We zijn op zoek naar iemand met een groot empathisch vermogen, iemand die geduldig is en oplossingsgericht. Het is belangrijk dat je kleuters kunt motiveren en creatieve werkvormen weet te bedenken. 

Lees verder